Cikkek

Cikkek

A reflux tünetei - Mikor forduljunk orvoshoz?

A reflux betegség enyhébb vagy súlyosabb tünetei jelentősen ronthatják az életminőséget, ezért érdemes mihamarabb orvoshoz fordulni a megfelelő kezelés kialakításának érdekében. A leggyakoribb tünet a gyomorégés, azonban az emésztőrendszeri panaszok, a légúti tünetek, a fogászati problémák egyaránt utalhatnak a betegségre.

Olvasson tovább...
Cikkek

Mintaétrend refluxos betegek számára

Az étrend az egészséges, kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás alapjait foglalja magába, amelyet nemcsak a refluxtól szenvedő betegeknek, hanem az egészséges embereknek is ajánlott betartani. 

Olvasson tovább...
Cikkek

Tippek éjszakai gyomorégésre

A gyomorsav-túltengés tünetei nemcsak nappal jelentkezhetnek, hanem az éjszakai pihenésünket is zavarhatják. Néhány életmódbeli valamint diétás tanács követésével, betartásával csökkenthető, elkerülhető az éjszakai gyomorégés.

Olvasson tovább...

Savlekötők - vény nélkül

A tünetek jelentezése esetén hogyan kezelhetjük rövid távon a gyomorsavtúltengést és a refluxot? 

Cikkünkből kiderül, milyen vény nélkül kapható gyógyszerek segítenek a tünetek enyhítésében!

 

Olvasson tovább...
Cikkek

Életmód

 

Melyek a gyomorsav túltengés és a reflux étkezési és életmódbeli okai? A gyomorsav túltengésnek számos étkezési, életmódbeli oka lehet, melyek közül
a legjellemzőbbek:

 

Olvasson tovább...
Cikkek

Az Acidáról

Az Acida vény nélkül kapható 20mg pantoprazol hatóanyag-tartalmú, gyomornedv-ellenálló tabletta, amelyet  a reflux tüneteinek (pl.: gyomorégés, savas felböfögés) rövid távú kezelésére alkalmaznak felnőtteknél. 

Olvasson tovább...

Kapcsolat

A weboldalt az Aramis Pharma Kft. a Kéri Pharma Csoport tagja támogatja. További információ kérhető: Cím: 1095 Budapest, Mester u. 28.B. III/5. E-mail: info@keri.huTel.: 06 1 219 0775 Fax: 06 1 219 0774 http://www.keri.hu/ Olvasson tovább...